Aanbieding!

Zweefparasol Le Havre 350 x 350 cm Wit

459,99 279,99

Op voorraad - Voor 15:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

De zweefparasol type ‘Le Havre’ is maar liefst 3,5 bij 3,5 meter en is 360 graden te draaien op de voet. Het doek is gemaakt van hoge kwaliteit wit doek en behandeld tegen UV-indringing. Het frame is antraciet gepoedercoat en extra sterk. De hoogte van de parasol is ongeveer 250 cm en de loophoogte ongeveer 195 cm.

Perfect voor een mooie zonnige dag! ☀️

SKU: 42.6111

Beschrijving

Waarom kiezen voor de Parasol Le Havre 350 x 350 cm?

✔️ Extra groot doekformaat en dus veel schaduw

✔️ Wordt geleverd inclusief kruisvoet

✔️ Doek bestaat uit maar liefst 8 ribben

✔️ Het doek is gratis behandeld tegen UV-indringing

✔️ Deze parasol is 360 graden draaibaar vanaf de voet

Praktische informatie:

  • Het doek kan naar het frame worden gekanteld
  • Antraciet gepoedercoat frame (extra sterk)
  • Het stalen frame is in antraciet gepoedercoat
  • Maximale hoogte: +/- 250 cm
  • Loophoogte: +/- 195 cm

Wat is een zweefparasol?

Een zweefparasol is een soort parasol dat zweeft boven je terras of zitje. Het voordeel hiervan is dat het mogelijk is om de voet van de parasol naast je tuinmeubelen kunt plaatsen en dus geen last hebt van de paal van de parasol. Daardoor kan je de ruimte onder de parasol maximaal benutten. Een ander groot voordeel van een zweefparasol is dat ze 360 graden om hun as kunnen draaien. Je kan de parasol op zijn plek laten staan en toch meedraaien zodat je een optimale beschutting hebt tegen de zon.

Heeft een zweefparasol onderhoud nodig?

Het grote voordeel van een zweefparasol is dat hij weinig onderhoud nodig heeft. Het beste is wel om de parasol nadat je hem hebt gebruikt in een beschermhoes te bewaren. Zo kan je er nog jarenlang van genieten.

Welke voet heeft een zweefparasol?

Een zweefparasol is voorzien van een kruisvoet. Dat houdt in dat de voet een soort kruis is die je kan verzwaren door middel van vierkante tegels (afmeting 50×50 cm). Doordat je de voet verzwaart kan de parasol stabiel blijven staan.

Kan een parasol tegen harde wind?

Deze parsols zijn van zeer goede kwaliteit en dus erg sterk. Tot windkracht 3 kan de parasol uitgeklapt blijven. Waait het harder? Dan moet je de parasol inklappen en vastzetten.

Maak uw bestelling compleet